Teus de Kruyf Institute

OVER ONS

Teus de Kruyf Institute is ontstaan uit onze passie voor de bokssport, het coachen en begeleiden van mensen en ons rotsvast geloof dat iedereen moet kunnen sporten. Het Instituut is een logisch vervolg op onze activiteiten rondom de boksschool. De fysieke en mentale aspecten en de sociale beleving van de bokssport spreekt veel mensen aan, echter niet iedereen heeft de ambitie om wedstrijdbokser te worden.

Met de bokssport als basis en een breed maatschappelijk draagvlak, biedt het Instituut een gevarieerd programma voor jong en oud. Van het verbeteren van de conditie, coördinatie, motoriek en het versterken van de spieren, tot aan het vergroten van het zelfvertrouwen en daarmee ook het zelfbeeld. We verbeteren aspecten als discipline en doorzettingsvermogen en leren mensen hoe body en mind beter in balans gebracht worden.

Het Instituut is een plek waar iedereen gehoord en gezien wordt. Een open cultuur waar mensen zich veilig en vertrouwd voelen. Een plek waar respect heerst, ongeacht leeftijd, achtergrond, geloofsovertuiging of geslacht. 

Nieuwsgierig? Kom langs en laat je inspireren of vraag je gratis proefles aan (proefles uitsluitend bij groepslessen, geen proefles mogelijk bij Personal Training).

MAAK KENNIS MET ONZE TRAINERS

Teus de Kruyf

Arnold Krumpelman

Chris van Zijll

Cyrano Parinussa

Claudia van den Driessche

Dave Geukes

Jan Venema

Jimmy van Gent

Lonneke Ruigrok

Reinout Frenken

Robert van Leeuwen

ADRESGEGEVENS

BOKSSCHOOL TEUS DE KRUYF

Post- en vestigingsadres
Gouwekade 15A
2407 BA Alphen aan den Rijn

06-25563262
info@teusdekruyf-institute.nl
www.teusdekruyf-institute.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA